Thursday, 12 January 2012

berkejaran dengan beruk ,,


s'mlm kami p pasar minggu kat dungun .. banyak jugak la barang yang kami beli tapi tak lah sampai ratusan  ringgit yang habis ,,, huhu .. kami dengan penuh keletihan dan belum lagi menunaikan solat asar terpaksa berhadapan dengan musuh ketat kami iaitu BERUK-BERUK yang "CUTE" .. kami ingat BERUK-BERUK tu kejar sebab nak usha tapi nak usha makanan kami rupanya kecewa pun ada jugak huhuhu .. semangat gila kami berlari macam lari larian mereton lak .. mujur tak ada yang jatuh lau tak mesti ada yang masuk hospital  .. masuk hospital sebab kena kejar di BERUK .. mesti kelakar lau doktor dengar ..

kucing dop sedor diri ..


base kucing dop sedor diri .. makanan yg base2 tak amboh nk hok mahal2 .. base nguh lah . doh la numpang kat kolej kediaman kami .. dulu makan tulang ikan je ... sombong kucing skrng .. koho moden koho gom .. nk makan MCD , KFC , STEEK AYANG ,,  mjor anak2 yer cute2 lake .. doh la IBU KUCING 2 letok anak2 yer dlm JAMBANG .. cian lol tengok .. tp sorie 2 say dop suker pada kucing nie ..  lau lapor mula r duk posing bt muke cute ala2 MISTER BEEN.. suke sungoh kejor org2 yg lalu lalang dpan blik 2 .. kejor nk makanan je padahal pun .. org bgi makanan tp tk amboh plok .. nie la kucing ibarat lupakan kulit ..

Wednesday, 11 January 2012

gler2 DKA2-S2 ..flash !

sume dak kls kami sume pale msuk air  @ istilah yg sopan ckit pale gler2 ... ntaj ary ape x ingt lah plok yg dak kls kami kan ambl gmbr untk kls .. bset lah lau dpt dak2 sporting nie .. moga sem dpn cam nei jgk yer.. hihi..






ini lh gelagat2 kami sume time ambl gmbr di dpn lens